1. 5. 2017

Aldigo spustilo pilotní provoz služby v Praze! Nový český start-up začíná.

Inzerce v sexuálním průmyslu mění svou tvář. Aldigo je virtuální prostor, kde setkává nabídka s poptávkou sexuálních služeb. Pomocí moderních technologií zlepšuje Aldigo ekonomické postavení společnic a současně zvyšuje jejich bezpečnost při práci. Za inovativním start-upem stojí tým 6 lidí, kteří se rozhodli rozvířit stojaté vody erotického průmyslu v ČR tak, aby z něho profitovali především dívky a jejich zákazníci.

Česká služba Aldigo.com spouští 1. května veřejnou beta verzi pro ČR. „Záměrem naší aplikace, kterou jsme vyvíjeli rok, je změnit zavedené způsoby uspokojování poptávky po placených sexuálních službách,“ říká Matěj Jačka, zakladatel aplikace Aldigo.com, zkušený inovátor a podnikatel s více než osmiletou zkušeností v oblasti e-commerce.

Aplikace zvyšuje bezpečnost žen

Aldigo staví na moderních principech jako sdílené hodnocení uživatelů, geo lokace uživatelů aj., které jsou dobře známé například z oblasti ubytování nebo taxi služeb. Start-up si klade za cíl změnit trh takovým směrem, aby byla setkání bezpečnější a zároveň chce odstranit stereotypy a bariéry spojené se sexuálními službami. „Kolem 90 procent žen, které placená setkání poskytují, zažily fyzické nebo psychické násilí. Zároveň jsou současné možnosti inzerce sex. služeb velmi limitující a neefektivní. Naším záměrem je snížit rizika spojená s tímto podnikáním a z dlouhodobého hlediska usilujeme o změnu stávající legilsativy, která by tento druh podnikání jasně vymezila jako živnost“ dodává Tomáš Mráz, spoluzakladatel a hlavní analytik v Aldigo.com.

Už 600 registrovaných uživatelů

„O zájmu ze strany společnic nepochybujeme,“ konstatuje Matěj a dodává: „Když jsme v lednu letošního roku spustili stránku s představením projektu, krátké chvíle jsme získali na 1000 emailů od dívek a mužů.“ Pilotní testovací období odstartuje v Praze, kde se ostatně sexuálnímu byznysu daří nejvíce, a to s ohledem na zahraniční i české turisty, kteří do metropole směřují. Služba se postupně bude rozrůstat i do dalších regionů a do zahraničí.

Výhodou je nezávislost i přímé propojení

Aldigo.com se výrazně liší od běžných inzertních serverů, kde mohou společnice nabízet své služby. „Server nepatří žádné zavedené společnosti. Za aplikací stojí tým šesti nadšenců, kteří se spojili, aby rozvířili stojaté vody erotického průmyslu. Poskytujeme služby, které propojují dva rovnocenné partnery – zákazníky a společnice. Zakládáme si na standardech, ať už jde o bezpečnost, etiku nebo hygienu,“ doplňuje Matěj.

Výhodou aplikace je nejen snadné a rychlé objednání dívky, ale také možnost výběru. „Přihlásíte se do aplikace, zadáte adresu, kde se nacházíte a vyberete, co chcete dělat. Služba poté osloví společnice, jež odpovídají vašim požadavkům, ukáže vám jejich profily a služby, vy si jen vyberete, která vám nejlépe vyhovuje z hlediska ceny, typu služeb nebo hodnocení,“ upřesňuje Tomáš.

Chcete vědět víc?

Kontakt pro média:
Tomáš Mráz
tomas@aldigo.com

Buďme v kontaktu!

Děkujeme!
Vaši žádost o inzerci na Aldigo jsme přijali.

Co nejdříve vás budeme kontaktovat.
Chci inzerozvat na Aldigo
*Prosím, vyplňte všechny povinné údaje.
Do 48 hodin vás bude kontaktovat marketingový expert Aldigo.
Powered by GetSiteControl
Jako první budeš mít appku v mobilu!
Hned jak bude appka venku, dáme ti vědět!

A teď si jdu domluvit rande přes Aldigo!
Mobilní aplikace Aldigo!
Aplikace Aldigo už brzy. Buď první kdo aplikaci bude mít v mobilu! Nech nám email a dáme ti vědět.
Máme to!
Platební instrukce dostaneš na svůj email do 24 hodin. Nebo je najdeš na stránce "Předplatné".

Vybrané předplatné můžeš uhradit. Nezapomeň na Variabilní symbol - ten najdeš na stránce "Předplatné". Nebo vyčkej na email s platebními instrukcemi.

Děkujeme a hodně štěstí na Aldigo!
Koupit PREMIUM předplatné
- Své PREMIUM předplatné uhradíš bankovním převodem.
- Platební instrukce obdržíš na email nebo je najdeš na stránce "Předplatné".
- Předplatné je aktivováno až po přijetí platby (1-3 dny).
Odesláno!
Platební instrukce dostaneš na svůj email do 24 hodin. Pokud sis přála abychom ti zavolali, tak ti zavoláme hned jak budeme moct od Po-Pá 09:00-19:00.

Hodně štěstí na Aldigo
Až 200 schůzek měsíčně
Získej PREMIUM účet. Budeš víc vidět a budeš mít víc placených schůzek.
Do 24 hodin ti na email přijdou platební instrukce pro uhrazení vybraného PREMIUM  účtu.
Víme o vás!
Děkujeme za zájem. Brzy se vám ozveme!

Aldigo
Inzerovat na Aldigo
Těší nás váš zájem o inzerci. Prosím vyplňte údaje níže, abychom vás mohli kontaktovat.
Co nejdříve vás budeme kontaktovat (1-3 dny).
Neváhej nás kontaktovat
Děkujeme!
Co nejdříve ti někdo odpoví. Nejpozději do 24 hodin.
Máš dotaz, řešíš problém nebo nás chceš jen pozdravit? Rádi s tebou budeme ve spojení.